Wijzigingen spreekuur (kinder)ombudsman Capelle en Krimpen aan den IJssel

Het laatste tweewekelijkse spreekuur van de gemeentelijke (kinder)ombudsman van Capelle aan den IJssel in 2018 vervalt. Het Cultuurpodium Capsloc aan de Pelikaanweg 3, waar het spreekuur gehouden wordt, is op donderdag 27 december gesloten. Het eerstvolgende inloopspreekuur is dan op donderdag 10 januari 2019 van 09:00 tot 10:00 uur .

Het spreekuur van de gemeentelijke (kinder)ombudsman van Krimpen aan den IJssel wordt vanaf 10 januari van 11:00 tot 12:00 uur gehouden. Dat was voorheen van 9:00 tot 10:00 uur. De locatie in Krimpen blijft hetzelfde, namelijk Ontmoetingscentrum De Tuyter, Nachtegaalstraat 8.

De (kinder)ombudsman is er voor iedereen die klachten heeft over de manier waarop hij is behandeld door de gemeente. De (kinder)ombudsman vindt wel dat u uw klacht eerst moet voorleggen aan de organisatie waarover u klaagt. Die moet namelijk de gelegenheid krijgen om te reageren en de klacht op te lossen.

U hoeft voor het spreekuur geen afspraak te maken, maar het is beter eerst te bellen en uit te leggen wat uw klachten zijn. Dan kunnen de medewerkers van de (kinder)ombudsman u gelijk vertellen of uw klacht in behandeling kan worden genomen. Zo voorkomt u dat u misschien voor niets op het spreekuur komt.

Meer informatie over wat de gemeentelijke (kinder)ombudsman voor u kan betekenen vindt u op de websites www.ombudsmanrotterdam.nl en www.kinderombudsmanrotterdam.nl .