Gratis spreekuren in uw gemeente

Gratis spreekuren in uw gemeente

Gratis spreekuren in uw gemeente

Ombudsman Rotterdam-Rijnmond houdt gratis inloopspreekuren. Hier kunt u ook een klacht indienen. Er is iedere week op dinsdag (9:00 tot 16:00 uur) een spreekuur in ons kantoor aan de Meent in Rotterdam. Op woensdag kunt u wekelijks van 10:00 tot 16:00 uur terecht aan de Strevelsweg in Rotterdam-Zuid. Maar ook  tweewekelijks of maandelijks in de aangesloten gemeenten. Voor een overzicht kijkt u hier.

Alle inwoners van de aangesloten gemeenten kunnen op alle spreekuren terecht.

Bereikbaarheid kantoor in Rotterdam

Het kantoor van Ombudsman Rotterdam-Rijnmond is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer (tram, bus en metro) als met eigen vervoer. Er is parkeergelegenheid op straat (let op: alleen betaald parkeren op kenteken) en in de nabije parkeergarages Sint Jacobsplaats (Binnenrotte 15), Bijenkorf  (Aert van Nessstraat 16) en Plaza (Kruisstraat 13). Parkeren in een parkeergarage is minder duur dan parkeren op straat.

Klik hier voor de Routeplanner

Klik hier voor de Routeplanner Openbaar Vervoer

Andere manieren van contact

Wilt u direct een online een klacht indienen? Maak dan gebruik van het online klachtenformulier. Verder kunt u ons mailen via info@orr.nl. U kunt ons ook een brief sturen. Die kunt u zenden aan Ombudsman Rotterdam Rijnmond, Minervahuis I, Meent 106, 3011JR in Rotterdam. Vergeet u niet aan te geven hoe u bereikbaar bent?

U kunt ons natuurlijk ook bellen (werkdagen van 9:00 tot 16:00 uur), 0800 0802.