Neem contact met ons op

Contact

ORR is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 16:00 uur via het gratis nummer 0800 0802. U kunt ons bellen met vragen. Ook kunt u een afspraak maken om uw klacht persoonlijk toe te lichten. Verder kunt u een klacht indienen via de mail of het online klachtenformulier.

Langskomen bij de ombudsman in uw gemeente

Als u in uw gemeente met ORR wilt spreken kunt u langskomen op een van de gratis inloopspreekuren.

Bezoeken van het kantoor in Rotterdam

Als u op bezoek komt (op afspraak of tijdens het inloopspreekuur) in het kantoor van ORR: dat is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer stapt u uit bij de halte Beurs. Hier stoppen alle metrolijnen en de tramlijnen 8, 20, 21, 23 en 25.

Uw auto kunt beperkt kwijt op straat — alleen kentekenparkeren of betalen met creditcard – maar er zijn veel bouwwerkzaamheden in de buurt van ons kantoor. Dat kost parkeerruimte en levert veel stof op.Tegenover het kantoor is een klein aantal parkeerplaatsen voor mensen met een invalideparkeerkaart.

U kunt ook parkeren in de nabije parkeergarages Sint Jacobsplaats (Binnenrotte 15), Bijenkorf (Aert van Nessstraat 16) en Plaza (Kruisstraat 13). Deze garages liggen op enkele minuten lopen van het kantoor. Parkeren in een parkeergarage is minder duur dan parkeren op straat.

Als u met de fiets of scooter komt, is er schuin tegenover het kantoor, tussen het Rode Zand en de Coolsingel, een gratis bewaakte stalling.