Spreekuur ombudsman Nissewaard vanaf 8 maart in De Boekenberg

Het spreekuur van de gemeentelijke ombudsman van Nissewaard wordt met ingang van woensdag 8 maart 2017 gehouden in De Boekenberg, Markt 40 in Spijkenisse. De dag en het tijdstip blijven ongewijzigd, namelijk om de week op woensdag (de even weken) van 09:00 tot 10:00 uur.

Normaal gaan de deuren van De Boekenberg om 10:00 uur open. Bezoekers van de ombudsman kunnen echter vanaf 9:00 uur naar binnen.

De ombudsman is er voor iedereen die vindt dat hij niet netjes door de gemeente is behandeld en onvoldoende gehoor krijgt voor zijn klachten.

Wie naar het spreekuur van de ombudsman komt, hoeft niet van te voren een afspraak te maken.

Het is wel verstandig om bij het bezoek aan de ombudsman eventuele brieven of aantekeningen mee te nemen, die over de klacht gaan. Hoe beter de medewerkers van de ombudsman worden geïnformeerd, hoe beter ze mensen kunnen helpen.

Bewoners van Nissewaard kunnen ook gebruik maken van de inloopspreekuren in Rotterdam of de andere aangesloten gemeenten. Kijk hiervoor op de website www.ombudsmanrotterdam.nl.

Het bureau van de gemeentelijke ombudsman is tijdens werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 010 411 1600 en per e-mail info@orr.nl.