Spreekuur ombudsman Capelle aan den IJssel vanaf 4 mei in Capsloc

Het tweewekelijkse inloopspreekuur van de gemeentelijke (kinder)ombudsman van Capelle aan den IJssel wordt met ingang van donderdag 4 mei 2017 gehouden in het gebouw van cultuurpodium Capsloc aan de Pelikaanweg 3.

Donderdag 20 april was het spreekuur voor de laatste keer in de bibliotheek aan het Stadsplein, die wegens een grote verbouwing tot het najaar de deuren moet sluiten.

De nieuwe spreekuurlocatie is  vlak bij het winkelcentrum De Koperwiek en metrostation Capelle-Centrum. De dag en het tijdstip blijven ongewijzigd, namelijk om de week op donderdag (de even weken) van 09:00 tot 10:00 uur.

De ombudsman is er voor iedereen die vindt dat hij niet netjes door de gemeente is behandeld en onvoldoende gehoor krijgt voor zijn klachten.

Wie naar het spreekuur van de ombudsman komt, hoeft niet van te voren een afspraak te maken.

Het is wel verstandig om bij het bezoek aan de ombudsman eventuele brieven of aantekeningen mee te nemen, die over de klacht gaan. Hoe beter de medewerkers van de ombudsman worden geïnformeerd, hoe beter ze mensen kunnen helpen.

Bewoners van Capelle aan den IJssel kunnen ook gebruik maken van de inloopspreekuren in Rotterdam of de andere aangesloten gemeenten. Kijk hiervoor op de website www.ombudsmanrotterdam.nl.

Het bureau van de gemeentelijke ombudsman is tijdens werkdagen bereikbaar op telefoonnummer 010 411 1600 en per e-mail info@orr.nl.

Voor contact met de gemeentelijke kinderombudsman van Capelle aan den IJssel kunt u bellen met het gratis nummer 0800 2345 111. Zie voor verdere informatie www.kinderombudsmancapelle.nl.