Inloopspreekuur ombudsman Capelle aan den IJssel wijzigt in 2017

Het tweewekelijkse inloopspreekuur van de gemeentelijke ombudsman (tevens kinderombudsman) van Capelle aan den IJssel wordt in 2017 een uur vervroegd. Met ingang van 12 januari is dat voortaan elke donderdag in de even weken van 9:00 tot 10:00 uur. De locatie blijft hetzelfde, namelijk in de Openbare Bibliotheek, Stadsplein 39 in Capelle.

De gemeentelijke ombudsman is onafhankelijk en onderzoekt klachten over gemeentelijke diensten, gemeenteambtenaren en bestuurders. De gemeentelijke ombudsman is er niet alleen voor burgers, maar ook voor bedrijven en maatschappelijke organisaties.

U bent vrij in de keuze van de locatie voor het inloopspreekuur van de gemeentelijke ombudsman. Heeft u een klacht over de gemeente Capelle aan den IJssel, maar u werkt bijvoorbeeld in Rotterdam, dan is het kantoor op de Meent 106 misschien makkelijker voor u.

Kijk voor een volledig overzicht van de spreekuren op www.ombudsmanrotterdam.nl. U kunt ook een aparte afspraak maken via telefoon 010 411 16 00 (op alle werkdagen van 09:00 tot 12:30 uur).

Gaat u zonder voorafgaand bericht naar een inloopspreekuur? Dat kan, maar kom dan bijtijds. De ombudsman neemt graag de tijd om naar uw verhaal te luisteren.